Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، فتح‌الله حقیقی عصر امروز در جلسه هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان که با حضور وزیر بهداشت برگزار شد، بخشی از اقدامات انجام شده در استان را که تحسین سازمان بهداشت جهانی را در بر داشته تشریح کرد.

استاندار زنجان متوسط بیماران بستری شده در استان طی روزهای اخیر را حدود ۱۰۰ نفر اعلام و تصریح کرد: تعداد بیماران ترخیصی در این بازه زمانی از مراکز درمانی ۱۳۴ نفر بوده است که تفاوت قابل قبولی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به کاهش قابل توجه میزان بستری تجمیعی و همچنین آمار بیماران فوتی در پیک پنجم ویروس کرونا نسبت به پیک چهارم اشاره کرد و افزود: در حالی که آمار بیماران بستری در دوره قبل به ۹۰۰ نفر هم رسید در این دوره آمار میانگین ۶۱۳ نفر بوده است و این آمار در مورد فوتی‌ها هم کاهش ۵ نفری داشته به طوری که در پیک چهارم فوتی ۱۱ نفر هم روزانه گزارش می‌شد در حالیکه در این دوره بالاترین آمار ۶ نفر گزارش شد.

وی با بیان اینکه استان زنجان چهار هفته دیرتر از استان‌های دیگر وارد پیک پنجم و یک هفته زودتر از این پیک خارج می‌شود، افزود: این وضعیت و تفاوت‌ها معنی‌دار است که باید مورد بررسی قرار گیرد.

حقیقی درصد واکسیناسیون را در استان زنجان ۴۲ درصد اعلام کرد و گفت: بر اساس نقشه راه تهیه شده، اقدام به واکسیناسیون افراد بالای ۷۰ سال در سطح استان می‌شود.

استاندار زنجان با بیان اینکه مدیران به ترتیب رتبه استانی و شهرستانی به وظایف خود در دوره شیوع ویروس کرونا عمل می‌کنند، ادامه داد: از زمان شیوع ویروس هتل استانداری با هدف قرنطینه بیماران در اختیار دانشگاه علوم پزشکی استان قرار گرفته است.

وی بر اجرای مصوبات ستاد مقابله با کرونا به صورت قاطع و یکسان تاکید کرد و گفت: سوال این جاست، وقتی یوم‌العباس زنجانی‌ها طی دو سال گذشته برگزار نشده، ولی چرا برنامه عزاداری در استان‌های دیگر برگزار شد.

حقیقی به بخشی از پروژه‌های نیازمند حمایت استان زنجان اشاره و تاکید کرد: بیمارستان خیرساز زنجان، مرکز درمانی که محل آن از دانشگاه پیام نور ابهر گرفته شده است و همچنین بیمارستان در دست احداث خدابنده برای تکمیل و تجهیز نیازمند حمایت وزارت بهداشت است.

زنجان در تامین آمبولانس کمک‌دار مشکل دارد

همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان طی گزارشی از وضعیت جغرافیایی و جمعیتی استان گفت: بنای دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان توسط یک خیر در ۳۰ سال پیش گذاشته شده که تا این مقطع ۱۲ هزار نفر از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌اند.

پرویز قزلباش با تشریح اقدامات انجام شده که با همیاری مدیران استان زنجان طی مدت زمان شیوع ویروس کرونا انجام شده است، برخی از این اقدامات به عنوان پایلوت در زنجان اجرا و سپس در دیگر مناطق کشور عملیاتی شده که نمونه آن شناسایی بیماران یا همان بیماریابی است.

وی برگزاری جشنواره عکس روان در زنجان با حمایت سازمان جهانی بهداشت را یادآور شد و افزود: زنجان اقدام به کارآزمایی واکسن کنژوکه هم در سه مرحله برای داوطلبان در سطح استان کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه با روند فعلی کار واکسیناسیون جامعه هدف 47 روز دیگر به پایان خواهد رسید، ادامه داد: استان آمادگی تزریق دز نخست واکسن طی دو هفته آینده را برای جامعه هدف دارد.

وی گزارشی از امکانات تهیه شده برای مراکز درمانی طی مدت زمان شیوع ویروس کرونا ارائه و تاکید کرد: حضور خیران فعال در حوزه سلامت در زنجان بسیار مثمر بوده است که نمونه آن انتقال بخش دیالیز بیمارستان ولی‌عصر به انجمن حمایت از بیماران کلیوی و تبدیل این بخش به بخش icu بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان بر لزوم ارتقای وضعیت بیمارستان طارم و کمبودهای این مرکز درمانی از جمله نبود دستگاه سی تی اسکن اشاره و تصریح کرد: اورژانس این بیمارستان هم نیاز به بازسازی دارد.

وی در ادامه به مشکلات موجود در مراکز درمانی دیگر شهرستان‌ها از جمله خدابنده، ماهنشان، ابهر، خرم‌دره و سلطانیه اشاره و تاکید کرد: استان زنجان مشکل آمبولانس کمک‌دار و همچنین خودروهای کمک‌دار دارد، چرا که برخی از مناطق استان از جمله پری در همه فصول نیاز به این تجهیزات دارد.

انتهای پیام/73004/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: زنجان وزیر بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سازمان بهداشت جهانی استاندار زنجان فتح الله حقیقی واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان ویروس کرونا شیوع ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۳۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • حمایت شورای وحدت زنجان از محمد اسماعیلی و سعید رفیعی در انتخابات
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد