Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@14:37:20 GMT

ملاک عمل بازگشایی مدارس مصوبات ستاد ملی کرونا است

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۴۵۷۴۵

ملاک عمل بازگشایی مدارس مصوبات ستاد ملی کرونا است

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، رشید قربانی پیش از ظهر امروز در نشست سالانه کارشناسان تربیت بدنی و سلامت استان که به صورت حضوری در باشگاه فرهنگیان سنندج برگزار شد و مدیران و روسا و معاونین پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق تابعه نیز به صورت ویدئو کنفرانس در این نشست حضور داشتند، با تبریک هفته وحدت و ولادت با سعادت رسول گرامی اسلام حضرت محمد (ص) از زحمات همه دست اندرکاران در بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید قدردانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به دستاوردهای آموزش و پرورش کردستان و نتایج حضور دانش‌آموزان استان در المپیادها، مسابقات و رقابت‌های مختلف، گفت: علیرغم محدودیت‌های موجود و چالش‌های پیش رو، عملکرد استان و موفقیت دانش آموزان قابل توجه بوده، که امیدواریم با تلاش‌های شبانه روزی، همراهی و همدلی فرهنگیان، موقعیت استان حفظ و همچنان در کسب موفقیت پیشتاز باشیم . 

قربانی در ادامه به رویکردهای وزارت آموزش و پرورش در خصوص بازگشایی مدارس از آبان ماه نیز اشاره کرد و با تاکید بر اینکه هیچ تغییری در الگوی ابلاغی فعالیت آموزشی و تربیتی مدارس ایجاد نشده است، تصریح کرد: در شرایط فعلی به جز ستاد ملی کرونا، هیچ مقامی اجازه تصمیم‌گیری در خصوص بازگشایی مدارس را ندارد و ملاک عمل ما، تصمیم ستاد ملی کرونا و الگوی ابلاغی است.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه بر اساس الگوی بازگشایی، بستر آموزش در فضای مجازی در عموم حالت‌ها حفظ شده است، اظهار داشت: رویکردها نشان می‌دهد که مدارس پرجمعیت در آینده نزدیک به صورت کامل باز نمی‌شود و در این فرایند دانش آموز به صورت گروهی و ترکیبی از آموزش حضوری استفاده خواهند کرد.
 
وی یکی از اقدامات اولویت‌دار را هماهنگی و برنامه ریزی به منظور تامین تجهیزات ارتباطی (گوشی و تبلت ) برای دانش آموزان نیازمند عنوان کرد و با اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته در دو سال گذشته با کمک موسسات دولتی، خصوصی و هم چنین مشارکت خیرین که از این طریق حدود 6 هزار دستگاه گوشی و تبلت تهیه و توزیع شده است، گفت: در همین راستا از طریق دولت مبلغ قابل توجهی برای تامین تجهیزات ارتباطی به نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اختصاص یافته است که باید بر اساس فرم‌های ابلاغی اقدام شود. 

وی افزود: در این فرآیند شناسایی دانش آموزان مستحق و نیازمند خیلی مهم است و در صورت خرید و ارسال تجهیزات، وسایل در بین دانش آموزان با اخذ رسید و به صورت ضابطه مند توزیع و ضمن مدیریت موضوع ، جهت استفاده نیز اطمینان خاطر حاصل شود. 

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان در ادامه سخنان خود، یکی از برنامه‌های اولویت‌دار را شناسایی و جذب دانش آموزان تارک و بازمانده از تحصیل عنوان کرد و با بیان اینکه به دلایل مختلف و از جمله شرایط کرونا، ممکن است تعدادی از دانش آموزان در طول سال از پوشش تحصیلی خارج شده باشند، بر تشکیل کارگروه شناسایی و جذب در سطح شهرستانها و مناطق تاکید کرد و گفت: باید پوشش تحصیلی دانش آموزان در دوره‌های مختلف حفظ شود. 

وی همچنین بر ساماندهی فضاهای آموزشی و مدیریت موضوع تاکید کرد و گفت: مدیران و روسا باید از طریق نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، نسبت به پیگیری این موضوع اقدام و برای بازگشایی مدارس در آبان ماه  آمادگی کامل وجود داشته باشد.
 
قربانی سلامت دانش آموزان را اولویت اول آموزش و پرورش عنوان کرد و با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی در این خصوص، به مدیران و روسا و کلیه دست اندرکاران امر توصیه کرد: ضمن بررسی وضعیت فیزیکی ساختمان‌ها و مدارس، نسبت به تشکیل کارگروه سلامت و ایمنی در شهرستان و مناطق اقدام و موضوعات مربوط به ایمنی فضاها و سلامت دانش آموزان توسط کارگروه مذکور پیگیری و از بروز حوادث و خطرات پیشگیری شود.  

وی با بیان اینکه در ایام شیوع کرونا در حوزه آموزش اقدامات خوبی از طریق مدارس و معلمان انجام شد، اظهار داشت: در حوزه تربیت بدنی و سلامت و پرورشی و فرهنگی نیز در راستای تهیه و تولید محتوای آموزشی و بارگذاری آن در فضای مجازی و شبکه شاد و اجرایی شدن برنامه ها ، اقدامات قال توجهی صورت گرفته، اما اثر بخشی آنها کم بوده است، لذا توصیه می‌شود در صورت حضوری شدن کلاس‌های مدارس، به مدیران تاکید شود.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع بازگشایی حضوری مدارس پرداخت و با اشاره به الزامات بازگشایی گفت: یکی از الزامات، واکسیناسیون فرهنگیان و دانش آموزان است که خوشبختانه بیش از 85 درصد فرهنگیان استان از طریق مراکز تجمیعی در دو مرحله واکسن تزریق نموده و حدود 10 درصد نیز از طریق مراکز عمومی اقدام به واکسیناسیون نموده‌اند. 

وی هم چنین به وضعیت واکسیناسیون دانش آموزان استان نیز اشاره کرد و با بیان اینکه میزان تزریق واکسن دانش آموزان در کردستان تاکنون 55 درصد بوده و نسبت به میانگین کشور که 70 درصد می باشد، پایین تر است، بر تشکیل کارگروه سلامت و پیگیری موضوع تاکید کرد و گفت: باید با فراهم نمودن بستر لازم و اقدامات توجیهی و اقناعی، دانش آموزان و خانواده‌های آنان را ترغیب و تشویق کردکه در این برنامه ملی شرکت کنند و در صورت بازگشایی مدارس، آمادگی لازم را داشته باشند. 

قربانی بر رعایت فرایند بازگشایی بر اساس دستورالعمل ابلاغی و تکمیل فرم های بهداشتی و چک لیست های بارگذاری شده در سامانه LTMS توسط مدارس تاکید کرد و گفت: بعد از تکمیل این فرم‌ها، ادارات نیز باید ضمن بررسی وضعیت مدارس، نسبت به صدور مجوز برای بازگشایی اقدام نمایند.
   
وی با تاکید بر اینکه مدارس قبل از اخذ مجوز از آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق حق بازگشایی ندارند، گفت: در این راستا ضرورت دارد کارشناسان شهرستان‌ها و مناطق بر اقدامات و فعالیت ها و مسائل بهداشتی مدارس و هم چنین نحوه رعایت پروتکل‌های بهداشتی و دستورالعمل‌های مربوطه نظارت لازم را داشته باشند. 
 
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به اجرای طرح بسته تحولی سواد حرکتی دانش آموزان در سال تحصیلی جدید، از شهرستانها و مناطق خواست نسبت به اجرایی شدن آن برنامه ریزی و اقدام نمایند.
 
وی بهره‌گیری از تجارب کارشناسان خبره در کلیه بخش‌ها و عدم جابجایی و استفاده از توان افراد در پیگیری امور را لازم دانست و گفت: با توجه به تثبیت ساماندهی نیروی انسانی، شهرستانها و مناطق باید با استفاده از روش‌های مختلف و پتانسیل‌های موجود، نسبت به پوشش کلاس‌های درس خود اقدام نمایند، بطوریکه هیچ دانش آموزی نباید خارج از مدرسه باشد و هیچ معلمی بدون ابلاغ و هیچ کلاسی بدون معلم نباشد . 

عدم تغییر الگوی ابلاغی بازگشایی مدارس، رعایت پروتکل‌های بهداشتی برابر چک لیست‌ها، آمادگی برای بازگشایی حضوری از نیمه دوم آبان، اقدام بر اساس الگوی ابلاغی و مصوبات ستاد ملی کرونا در بازگشایی مدارس، تکمیل چک لیست‌های بازگشایی توسط مدارس و صدور مجوز توسط شهرستان‌ها و مناطق، تشکیل ستاد راهبری شناسایی و جذب دانش آموزان تارک و بازمانده از تحصیل، استمرار فعالیت مراکز سنجش آمادگی پیش دبستان، راه‌اندازی پویش برای تهیه گوشی و تبلت برای دانش آموزان نیازمند، استمرار همکاری با دانشگاه علوم پزشکی در اجرای برنامه‌ها و تشکیل تیم نظارتی هوشمند و میدانی به منظور ارزیابی وضعیت واحدهای اداری و آموزشی از آخرین توصیه‌های مدیر کل آموزش و پرورش کردستان در این نشست بود. 

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش مدارس کردستان دانش آموزان آموزش و پرورش کردستان شهرستانها و مناطق بازگشایی مدارس تاکید کرد و گفت دانش آموزان ستاد ملی کرونا الگوی ابلاغی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۵۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد

به گزارش قدس آنلاین، سید کاظم حسینی امروز، ۱۷ اردیبهشت در آئین افتتاحیه طرح ملی ماهر که با حضور معاون جوانان و کارکنان جمعیت هلال احمر استان در دبستان پسرانه دکتر حسابی شیراز برگزار شد، گفت: پس از برگزاری دوره آموزشی استانی تربیت مدرس ماهر با هدف توانمندسازی مراقبین سلامت و مربیان هلال احمر برای آموزش دانش‌آموزان و والدین ایشان در مدارس، مقرر شد که آموزش دو ساعته سرفصل‌های طرح ماهر ویژه گروه هدف انجام شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس ادامه داد: دانش‌آموزان با مهارت‌آموزی می‌توانند به درک عمیق‌تری از آموخته‌های خود دست یابند و برای ساختن آینده‌ای بهتر گامی موثر بردارند.

وی با اشاره به اهمیت مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی دانش‌آموزان افزود: دانش‌آموزان با شرکت در این طرح همزمان با تحصیل، با این مهارت‌ها آشنا خواهند شد و با اشاره به طرح دادرس در دوره متوسطه اول به مهارت آموزی دانش آموزان در هر مقطع تحصیلی متناسب با سن دانش آموزان تاکید کرد.

رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش فارس نیز گفت: سرفصل‌های آموزشی طرح ماهر شامل آموزش شماره‌های اضطراری و نحوه انتقال اطلاعات به امدادگران در شرایط بحرانی و بروز حوادث، مدیریت بحران و کنترل استرس، شناسایی نقاط امن و ناامن، پناه‌گیری ایمن و کمک‌های اولیه ویژه والدین و دانش‌آموزان دوره دوم ابتدایی است.

فاطمه قاسمی افزود: طرح ماهر با هدف افزایش آمادگی و تاب‌آوری دانش‌آموزان و والدین با مهارت‌آموزی، ارتقای کیفیت سلامت جسمانی و روانی دانش‌آموزان والدین و فرهنگیان، افزایش سطح ایمنی، کاهش آسیب‌پذیری و پیامدهای ناشی از وقوع حوادث در مدارس، اجرا خواهد شد.

وی در تشریح دیگر اهداف افزود: توسعه و ترویج ظرفیت‌های خود امدادی و دگر امدادی مبنی بر مهارت‌ورزی دانش‌آموزان والدین و مربیان، استفاده از ظرفیت آموزش همسالان و سفیران سلامت در گسترش مهارت‌های امدادرسانی، ایجاد همدلی با آموزش مهارت‌های امداد و نجات بر پایه ارزش‌های هم نوع دوستی از دیگر اهداف این طرح است.

رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش فارس گفت: دانش‌آموزان با قرائت سوگندنامه متعهد شدند که نسبت به حفظ جان خود و هم نوعان شان مسئولانه و با کسب مهارت‌های لازم رفتار کنند و برای مهارت‌آموزی هلال احمری تلاش کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد