Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار خراسان جنوبی گفت: برای بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها، تابع مصوبات ستاد ملی کرونا هستیم تا با عنایت به شرایط استان بتوانیم تصمیماتی را اتخاذ کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بیرجند  و به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، حمید ملانوری در جلسه شورای آموزش و پرورش استان اظهار داشت:در رابطه با بازگشایی مدارس و آموزشگاه‌ها یا دانشگاه‌ها به صورت حضوری، ستاد ملی در حال تصمیم گیری است و آنچه تا الان عنوان شده، این است که کلاس‌های مدارس روستایی و عشایری با نرم جمعیتی زیر 15 نفر و کلاس‌های فنی و حرفه ای و کارگاهی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

. در هنرستان‌ها و مراکز آموزش فنی و حرفه ای می توانند فعالیت کنند لذا فعالیت سایر  واحدهای آموزشی دیگر اعم از دولتی یا غیر انتفاعی همچنان ممنوع است. 

به گفته وی؛ با وجود شیوع  بیماری کرونا که از اسفند 1398 همه دنیا را درگیر کرد، نظام تعلیم و تربیت ما توانسته این شرایط سخت  را به درستی مدیریت کند.

وی با اشاره به این که با توجه به صحبت‌های وزیر بهداشت و درمان و بسیاری از کارشناسان دنیا احتمالاً در آبان ماه درگیر  پیک ششم خواهیم بود، تأکید کرد: توسعه واکسیناسیون، مراقبت‌های مردمی، فرهنگ سازی، آموزش‌های صورت گرفته و رعایت دستور العمل های بهداشتی باعث شده تا میزان ابتلا و مرگ ومیر ها سیر نزولی را طی کند. 

استاندار خراسان جنوبی اظهار امیدواری کرد؛ تداوم این شرایط، مدیریت  بیماری را به همراه داشته باشد، اگر چه در موقعیتی قرار داریم که هنوز این بیماری شایع است و همچنان باید در امور اداری و غیر اداری، مراقبت‌های لازم را مدنظر داشته باشیم. 

ملانوری با اشاره به مصوبه ستاد توسعه خاوران، متذکر شد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی باید تلاش کند تا بخش نقدی اعتبارات پژوهش سراها را  به هر میزان که امکان پذیر است تخصیص دهد تا همکاران ما در پژوهش سراها بتوانند اقدامات خود را انجام دهند. 

فیلم| چرا باید مدارس را باز کنیم؟/ هشدار درباره رشد اجتماعی و بی‌انگیزه شدن دانش‌آموزانوزارت بهداشت: مدارس کشور به‌طور همزمان بازگشایی نشوندفیلم/ با تعطیلی مدارس سلامت روان دانش‌آموزان در خطر است

وی درخصوص طرح پژوهشی ارائه شده با عنوان" تحلیل و بررسی پیامدهای تربیتی گسترش فضای مجازی در وضعیت کرونایی و پساکرونایی بر دانش آموزان" نیز گفت: این طرح در فرصت مناسبی استفاده خواهد شد. 

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به این که مباحث پژوهشی باید در راستای طرح‌هایی هزینه شود که مسائل اجرایی و و توسعه ای استان را حل وفصل کند، ادامه داد: مدیریت ارشد استان به موضوع پژوهش توجه جدی و اساسی دارد لذا در شورای برنامه ریزی و توسعه، اولویت‌های پژوهشی و اعتبارات این بخش مورد تأکید ویژه قرار گرفته است. 

ملانوری افزود: دستگاه‌های اجرایی تا آنجا که امکان دارد این اعتبارات را در قالب پایان نامه‌های دانشجویی ارشد و دکترا هزینه کنند تا از این طریق مشکلی از بخش‌های مختلف فرهنگی ، آموزشی، اجتماعی، بهداشت و درمان، اقتصادی، کشاورزی، صنعت و معدن ، کارآفرینی و...  حل و فصل شود. 

به گفته وی؛  در ستاد مدیریت بیماری کرونا تصویب شده تا با محوریت معاونت سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار  و با اخذ نظرات دستگاه‌های اجرایی و فرمانداران شهرستان‌های تابعه استان، 51 آسیب اجتماعی دوران کرونا شامل تنبلی، بحث های روحی و روانی و آسیب های فضای مجازی ، اعتیاد و بزه کاری احصاء شود. 

وی اظهار داشت: این موارد در ستور کار ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا و شورای فرهنگ عمومی استان قرار می گیرد.

انتهای پیام/253/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۲۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص میزان واقعی ارز دارو تابع چه شرایطی است؟

شهاب‌الدین جنیدی عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا در رابطه با سخنان معاون توسعه سازمان غذا و دارو در رابطه با انتظار برای افزایش بودجه دارو به 180 هزار میلیارد تومان اظهار کرد: به نظر می‌رسد میزان ارز مورد نیاز دارو که از سوی سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت تا به دولت و مجلس پیشنهاد داده شود دو حالت بیشتر ندارد.

وی با بیان اینکه حالت اول این است که یا پشت این نظریه و کار کارشناسی وجود دارد و یا بر اساس میزان نیاز مردم و بیماران، نیاز بازار دارویی، آمارنامه دارویی کشور و مقدار مصرف در سال گذشته، داروها و فرمولاسیون‌های جدید و میزان اقبال پزشکان به انواع داروها به این عدد رسیده باشند و عدد دقیق و نزدیک به واقعیت باشد، تصریح کرد: متأسفانه این عدد پیشنهادی با عدد تخصیص داده شده و عدد پرداختی همیشه فاصله‌ای غیر قابل اغماض وجود داشته است.

جنیدی با اشاره به حالت دوم برای اعلام نیاز ارز دارویی افزود: حالت دوم این است که به دلیل چکش‌کاری‌هایی که انجام می‌شود عدد پیشنهادی از سوی سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت بیش از مقدار نیاز است و با توجه به اینکه می‌دانند که قرار است جرح و تعدیل شود، عددی را اعلام می‌کنند که پس از چکش‌کاری به عدد واقعی و مورد نیاز برای تأمین داروی مورد نیاز برسد، یا اینکه به عددی برسد که بازار دارویی کشور التهاب کمتری داشته باشد.

عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران گفت: اگر این ذهنیت در تصمیم‌گیران و نمایندگان مجلس وجود داشته باشد که عدد پیشنهاد شده بیشتر از مقدار نیاز است به این معنی است که دو طرف یعنی وزارت بهداشت و مجلس به کار کارشناسی اعتقادی نداشته و طبیعتا یک کار بسیار حیاتی یعنی تخصیص ارز برای دارو به چانه‌زنی‌های بازار تنزل پیدا می‌کند. عدم هماهنگی و عدم اعتماد بین بخشی منجر به کاهش اعتبار لازم خواهد شد، همچنین وقت بسیار زیادی برای کار کارشناسی تلف شده و زمان زیادی را نیز برای اقناع سازی دو طرف می‌گیرد.

وی با بیان اینکه اگر جرح و تعدیل بودجه مورد نیاز به گونه‌ای باشد که در بازار دارویی کشور تأثیر بگذارد نگرانی‌ها بیشتر خواهد شد، گفت: در یک برهه‌ای از زمان شاید با کمبود یکسری اقلام دارویی هم در حوزه مواد اولیه و هم محصول نهایی دارو مواجه خواهیم شد، وقتی هم بازار دارویی ملتهب شد به صورت دومینو مشکلات پی‌درپی افزایش پیدا می‌کند. طبیعتا در این شرایط که سازمان غذا و دارو فوری به دنبال تأمین فوریت‌های دارویی خواهد رفت و احتمالا برای تأمین این اقلام باید به سراغ بازار جهانی برود و با توجه به تعجیلی که برای تأمین این داروها وجود دارد شرایط مذاکره سخت‌ خواهد شد و هزینه بیشتری نیز باید پرداخت شود.

جنیدی افزود: همچنین به دلیل نیاز کاهش دارو در بازار ولع بیماران برای خرید و نگهداشت بیش از نیاز دارو افزایش پیدا می‌کند و همین ما را مجبور می‌کند که تا چهاربرابر داروی مورد نیاز برای مصرف معمول را وارد کنیم، اتفاقی که در سال گذشته و سال‌های قبل نیز رخ داد. در این جا به لحاظ ریالی و ارزی مجبور به هزینه بیشتری خواهیم شد که به زیان کشور و بیماران به لحاظ روحی و جسمی است.

عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران تأکید کرد: با توجه به اینکه دارو یک کالای اصلی و استراتژیک بوده و به جهت رفاه بیماران باید کار کارشناسی دقیق و با پیش‌بینی‌ها لازم توسط دولت انجام و به مجموعه تخصیصی ارائه شود و از سوی دیگر باید نظارت‌ها و راستی‌آزمایی‌ها هم توسط نهادهای نظارتی در خصوص عدد درخواستی، تخصیص داده شده و پرداخت شده انجام شود و هرچه میزان این عدد کمتر باشد میزان کمبود دارو در سال پیش‌ رو را هم تعیین خواهد کرد. در این زمان ما نباید مقصر کمبود دارو را وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو بدانیم چرا که ارز تخصیص داده شده کمتر از آنچه بوده که آنها پیشنهاد داده‌اند.  

جنیدی با تاکید بر اینکه نوع ارز و زمان تخصیص ارز دارو هم بسیار مهم است، گفت: اگر قرار است ارزی اختصاص داده شود باید همزمان باشد با درخواست شرکت واردکننده و نوع آن هم باید بر اساس ارز رایج کشوری که در آن قرار است خرید اتفاق بیفتد انجام شود.

وی در پایان با بیان اینکه در حال حاضر در بیش از 100 قلم دارو کمبود وجود دارد، گفت: اگر عدد را بر اساس استاندارد اعلام کنند و نهادهای نظارتی نظارت دقیقی داشته باشند مشکلاتی در خصوص تخصیص ارز و کمبود دارو نخواهیم داشت. از سوی دیگر گزارش کارشناسی و روکش حسابداری همراه ارز باید به صورت شفاف به مراجع تصمیم‌گیر ارسال شود و مراجع تصمیم‌گیر میزان کاهش تخصیص را به صورت شفاف همراه با مستندات دلایل این کاهش را اعلام کنند و مجموعه‌های نظارتی نیز به این موضوع ورود کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تخصیص میزان واقعی ارز دارو تابع چه شرایطی است؟
  • ۲۸۹ هزار نفر از اهالی خراسان جنوبی واجد شرایط رأی دادن هستند
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • تعیین معین برای ۱۷ استان سیل زده | بازگشایی ایمن راه‌ های روستایی و عشایری 
  • خراسان جنوبی آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی