Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مجید میراحمدی روز سه‌شنبه درباره آخرین مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: طبق مصوبه برگزاری جلسات و همچنین تجمعات در ۱۰ روز آینده باید با ۲۵ درصد ظرفیت یک سالن انجام شود و نشست بیش از یک ساعت و نیم نباید طول بکشد.

رییس کمیته امنیتی اجتماعی مدیریت بیماری کرونا اضافه کرد: طبق این مصوبه سفرهای هیات دولت و سران قوا به مدت ۲ هفته و  همه سفرهای غیرضرور کارمندان دولت هم لغو می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میراحمدی تاکید کرد: همچنین مسابقه امروز تیم ملی فوتبال با امارات در مرحله مقدماتی جام جهانی قطر ۲۰۲۲ هم بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.

وی افزود: در نشست کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا پیشنهاد شد راهپیمایی ۲۲ بهمن در همه شهرها به استثنای شهرهای قرمز برگزار شود البته در این مراسم سخنرانی و تجمع میدانی نخواهیم داشت و راهپیمایان به سمت محل اصلی راهپیمایی می‌روند و از مسیر دیگر خارج می‌شوند.

بیشتر بخوانید:

معاون وزیر کشور دیگر مصوبات نشست کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا را برگزاری اعتکاف با ۲۵ درصد ظرفیت اعلام کرد و گفت: معتکفان نباید بالای ۶۰ سال داشته و دارای بیماری زمینه‌ای باشند و ۴۸ ساعت قبل از اعتکاف باید تست پی سی آر منفی داشته باشند.

میراحمدی ادامه داد: البته در شهرهای قرمز اعتکاف برگزار نمی‌شود البته همه موارد در گرو مصوبات ستاد ملی کرونا است که شنبه بعد درباره این موضوعات بحث و تصمیم‌گیری می‌شود.

به گفته وی مراسم دهه فجر هم از روز شنبه تا قبل از ۲۲ بهمن به همین شکل انجام می‌شود و اگر مراسمی قرار است در فضای بسته انجام شود باید با ۲۵ درصد ظرفیت و طول آن جلسه هم نهایت یک ساعت باشد در مساجد و حرم‌ها هم باید این ظرفیت را رعایت کنند.

21217

کد خبر 1598539

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: راهپیمایی ها و تجمعات 22 بهمن ستاد ملی مقابله با کرونا وزارت کشور ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۶۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل

به گزارش خبرنگار مهر، سعید هژبری معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام ظهر روز چهارشنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با رویکرد فصل گرما و اطفای حریق در جنگل‌ها و مراتع و طرح راه‌اندازی قرارگاه سلام (رسا)، جنگل‌های استان را یکی از مفاخر و سرمایه‌های ارزشمند استان دانست و گفت: فرمانداران برای مقابله با حریق برنامه‌ریزی مدون کنند و ظرفیت‌های شهرستان را به کار بگیرند.

وی با اشاره به دستورالعمل وزارت کشور جهت پیشگیری از حریق، تاکید کرد: مصوبات ستاد پیشگیری از حریق برای تمام دستگاه‌های عضو لازم الاجراست و در مواقع بحرانی همه ظرفیت دستگاه‌های اجرایی به تشخیص ستاد مدیریت بحران کشور باید بدون سهل انگاری پای کار بیایند.

هژبری افزود: شهرداران و دهیاران مکلف هستند با تمام ظرفیت‌های ماشین‌آلات و نیروهای مردمی پابه‌پای ستاد مدیریت بحران حافظ سرمایه ارزشمند طبیعت استان باشند و طبق ابلاغ هیات وزیران سازمان‌های آتش نشانی باید بر اساس محدوده جغرافیایی و به تشخیص ستاد مدیریت بحران در اطفای حریق شرکت کنند.

معاون عمرانی استاندار ایلام عشایر را یکی از حافظان اصلی طبیعت و عوامل پیشگیری از حریق دانست و گفت: بریدن سرشاخه‌های درختان جهت تغذیه دام باعث جاگذاری شاخه‌ها و هیزم خشک در پای درختان می‌شود که امور عشایری با فرهنگ سازی و آگاه‌سازی جلوی این کار را بگیرد.

وی حضور ناوگان هوایی برای دسترسی به نقاط صعب العبور در مواقع حریق را بسیار ضروری دانست و گفت: حضور نیروهای مسلح که همواره و در همه بحران‌ها در خدمت مردم بوده‌اند با توجه به ظرفیت خوب نیروی انسانی، تجهیزات و مدیریت در اطفای حریق بسیار موثر خواهد بود.

هژبری تاکید کرد: منابع طبیعی به طور مستمر وضعیت جوی، وزش باد، وضعیت حرارت و… را پایش کند و با استفاده از سامانه‌های هشداردهنده و تحلیل وضعیت عرصه‌ها، پیش بینی وقوع حریق در نقاط بحرانی را در دستور کار قرار دهد.

معاون عمرانی استاندار ایلام ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت همیاران طبیعت در عرصه فرهنگ سازی، خاطرنشان کرد: هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و نیروهای مردمی از مهم‌ترین موضوعات کلیدی در پیشگیری و اطفای حریق بوده و لازم است جلسات انگیزشی و توجیهی با گروههای مردمی و گروههای جهادی برگزار شود و بانک اطلاعاتی آنها تهیه و در اختیار ستاد مدیریت بحران قرار بگیرد.

هژبری از رسانه‌های استان خواست پای کار فرهنگسازی برای کاهش ایجاد آتش‌های غیرضروری در دامان طبیعت باشند و گفت: کمیته‌ای با حضور رسانه‌ها، صدا و سیما و روابط عمومی دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران استان جهت تولید محتوا در حوزه فرهنگ سازی حفاظت از عرصه‌های طبیعی و حضور مسئولانه در دامان طبیعت تشکیل بشود.

کد خبر 6100382

دیگر خبرها

  • تغییری در مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی صورت نگرفته است
  • برای حفاظت از جنگل‌های ایلام همه پای کار بیایند
  • استفاده از ظرفیت‌های همیاران طبیعت در مدیریت شرایط بحرانی
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • ۳ هزار زائر از زنجان به مرقد امام راحل اعزام می‌شوند
  • ۳ هزار زنجانی به مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)اعزام می شوند
  • ۳ هزار زنجانی به مراسم سالگرد امام راحل اعزام می شوند
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • برگزاری سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله در تبریز
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری